TEHNOLOŠKE KONSULTACIJE

NAŠE USLUGE

TEHNOLOŠKE Konsultacije

OSLONITE SE NA EKSPERTE ČIJA ĆE MISIJA BITI DA ODABERU NAJBOLJA REŠENJA ZA VAŠE POSLOVANJE.

Prikladna i kvalitetna tehnološka podrška je presudna podrška rastu vašeg poslovanja. Rad na pravim aktivnostima u pravo vreme je presudni faktor u efikasnosti i poslovnoj vrednosti svih poduhvata vezanih u IT sektoru. Sa pravom kombinacijom softvera i hardvera, uvek ćete uspešno rešavati i najteže poslovne izazove. Sa druge strane neadekvatna rešenja i promene u neprikladno vreme će sasvim sigurno umanjiti vaš uspeh.

Mi ćemo Vam obezbediti profesionalno vođstvo ka pravim prilikama, bez problema. Zajedno ćemo osmisliti i koordinirati prave tehnologije koje će biti prikladne Vašem tempu, željenoj dinamici poslovanja, strategiji i dugoročnim ciljevima.

Uz našu pomoć, moći ćete da precizno sagledate stanje svojih IT sistema i da razvijete pravi plan visokotehnološkog unapređenja koji će se uklopiti u dugoročne ciljeve Vaše organizacije. Obezbedićemo vam mogućnost da ostanete fleksibilni i da u svojoj organizaciji kreirate nove mogućnosti i kompetencije. Jasan program razvoja i precizno vođstvo će omogućiti sigurnost u pozitivne rezultate.

Kada se Vaš posao zasniva na informacionim tehnologijama, morate biti sigurni u svoju tehnološku platformu. Na prvom mestu, ona mora biti sigurna i stabilna. Kroz konsultacije sa nama, svi potencijalni rizici po poslovni kontinuitet, kao što su izvori pretnji i smetnji, zagušenja i izvori grešaka u komunikaciji će biti efikasno identifikovani i predupređeni.

Kroz preporuke i savete, proistekle iz analize Vaših potreba i zahteva, odabraćemo i preporučiti prave tehnološke platforme i alate, koji će biti po meri vašeg operativnog modela.

Bićemo Vam stručan savetnik i osmisliti pravi prilaz za njihovu integraciju u IT ekosistem Vaše organizacije.

Kroz neprekidno istraživanje novih i novonastajućih tehnologija, mi stvaramo fond znanja o tome kako one mogu uticati na poslovanje, kakve koristi donose, ali i kakvi su njihovi nedostaci i izazovi koji ih prate. Pri tom pokrivamo sve aspekte, od budžetskih, preko implementacija do ROI prognoza.

Uz nas ćete moći da birate i potencirate tehnološke inicijative koje će omogućiti da postignete poslovne i strateške ciljeve. Verifikovaćemo i ispitati svaki predloženi IT poduhvat, definisati njegov potencijal, orijentisati ga u vremenu i finansijama.

 • Gap analizi
 • Arhitekturnim analizama
 • Programima razvoja inovacija
 • Programima IT modernizacije
 • Programima digitalne transformacije
 • Budžetskim procenama
 • Izboru tehnologija i vendora
 1. Prikupljanje informacija sa ciljem da se sačini slika sadašnje arhitekture
  Kroz planirane razgovore i direktan uvid u stanje pojedinih sistema, naši stručnjaci svoj rad započinju prikupljanjem informacija o stanju postojećih kapaciteta i okruženju u kome se odvijaju procesi. Ovako sakupljeni podaci se podvrgavaju kontekstnoj analizi što dovodi do identifikacije svih nedostataka i oblasti u kojima je potrebno poboljšanje
 1. Analiza IT potencijala
  Analiziraćemo, isplanirati i izbalansirati sve sposobnosti i kompetencije u IT-u preduzeća. Ljude i njihove veštine i znanja, opremu i budžetske okvire.
  Zatim ćemo identifikovati operativne zahteve i izraditi scenario za alokaciju i nabavku resursa.
 1. Sveobuhvatna i nepristrasna procena
  Analiza prethodno uočenih problematičnih oblasti od stanja kakvo jeste ka stanju kakvo bi trebalo da bude. Primarna svrha rada u ovoj fazi je detaljan izveštaj koji odslikava konceptualnu viziju željenog krajnjeg stanja.
 1. Izrada predloga rešenja
  Naši eksperti će definisati moguća rešenja za sve otkrivene nedostatke i rešenja za sva zahtevana poboljšanja. Opravdaće i odbraniti njihovu održivost, primenjivost i isplativost.

Na kraju konsultativnog ciklusa nastaje glavni proizvod – predlog i prikaz poboljšanja u formi detaljnih poslovnih slučajeva i planova i programa modernizacije.