SOFTVERSKI INŽENJERING

NAŠE USLUGE

SOFTVERSKI Inženjerng

Obezbeđujemo najrazličitije vrste softverskih rešenja i proizvoda.

Svaki softverski koncept, razvijamo od samog začeća – ideje, pa sve do kompletnog rešenja, bilo da se radi o novoj digitalnoj usluzi ili kompleksnom poslovnom rešenju.

Sigurnost u prilikom investicija u realizaciju ideja, obezbeđujemo kroz fleksibilnost u projektovanju – zajedno ćemo učiti kroz izradu PoC ili ćemo odmah izgraditi MVP i okrenuti se ka javnom testiranju i prikupljanju povratnih informacija od korisnika na osnovu koji ćemo zajedno shvatiti kako da napravimo bolji proizvod.

U svojim okvirima obezbeđujemo full-stack razvoj, od početka do kraja. Proizvod može biti mobilna, web ili desktop aplikacija ili digitalni servis, plugin, API. Sve ovo možemo obezbediti u više modula ili slojeva ili kao monolitno rešenje – u zavisnosti od potreba projekta i Vaših ideja.

Sve svoje softverske proizvode realizujemo primenom savremenih procesa i metodologija, čime se trudimo da postignemo optimum između brzine, fleksibilnosti i troškova. Postoji samo jedan koncept u kome nismo fleksibilni – kvalitet.

Izradom vlastitog softvera, Vaša kompanija će sebi obezbediti sve tehnološke prednosti koje su joj neophodne za rast i pravilan rad. Bilo da se radi o softveru koji je namenjen za interne potrebe ili o rešenjima koja su okrenuta ka potrošačima, prednosti se jasno vide – sa nama ćete graditi robusne, sigurne sisteme i obogatiti ih odličnim UX/UI.

Životni ciklus softverskih rešenja je sve kraći. Moraju se na vreme i redovno unapređivati, kako se ne bi dogodilo da umesto alata postanu prepreka. Modernizacija kroz primenu novih koncepata i tehnologija i kroz pažljivu izgradnju će učiniti da stara rešenja funkcionišu pametnije, efikasnije, traju duže i lakše se prilagođavaju povećanju zahteva.

 • Izradu aplikacija
 • Izradu i razvoj kompletnih poslovnih rešenja
 • Poboljšanje postojećih rešenja
 1. Inovacija
  Naši inženjeri na početku ciklusa prvo sprovode analize izvodljivosti, najčešće kroz izgradnju prototipova. Istražuju sve, čak i najsmelije ideje i iznalaze tehnologije za njihovo sprovođenje u delo. Ovako nastali proof of concept fragmenti i moduli se usavršavaju sve dok ne bude jasno da su najbolji i najmoderniji.
 1. Validacija
  Timovi, koje organizujemo po lean metodologiji, razvijaju MVP – minimum viable product, koji se potom koristi za testiranje UI/UX koncepata kroz prikupljanje povratnih informacija od korisnika i ostalih zainteresovanih strana. Sakupljene informacije se koriste za usavršavanje koncepta i karakteristika proizvoda.
 1. Inženjering
  Sumirajući rezultate pripremnih koraka, posvećujemo se razvoju proizvoda kroz iterativni proces koji dozvoljava da se dizajn rešenja formira kroz napredak projekta. Imamo lean pristup arhitekturi i dizajnu proizvoda koji podrazumeva da se rad na dizajnu organizuje tako da se sprovodi u trenutku kada je neophodan da bi se razumelo kako bi sistem trebalo da bude implementiran.
  Od planiranja do isporuke, brzo i efikasno postižemo željene rezultate.
 1. Održavanje
  Nakon isporuke, podržavamo integraciju proizvoda u radnu sredinu. Obezbeđujemo trening i podršku korisnicima. Kroz povratne informacije koje se prikupljaju kroz ove procese, obezbeđujemo dalja poboljšanja proizvoda – ispravke eventualnih nedostataka i poboljšanje njegovih funkcija.